Vänd andra kinden till
Vandring i flyktingarnas och vapenexportens land

Det var sommaren 2015 vi vandrade, från Göteborg till Karlskogas vapenfabriker. Månaderna innan Sverige exploderade i solidaritet. Ett år ... Läs mer »
Författare och föreläsare
Författar böcker, artiklar och krönikor för kulturtidskrifter, dags- och fackförbundspress. Föreläser på inbjudan av ABF, fackföreningar, bibliotek och andra. Före detta ombudsman på LO och har har arbetat med Rättviseutredningen och LOIdédebatt.
Publicerad i TIDEN 20181003


Valrörelsen är över och det är lätt att glömma vad som föregick den; en syndabock utsågs, ty det var till denne som landets svårigheter och problem kunde härledas.

Det tog sin tid. Länge larmade endast ett parti om den fara som hotade svensken. Men snart nog gick politiska partier i flock, talade samma språk, pekade med ett och samma finger; det är främlingen, flyktingen, muslimen i ... Läs mer »
2014-09-11 09:29
VANDRA OCH GÅ TILL SIG SJÄLV
I april nästa år leder jag och kväkarnas Julia Ryberg en veckas vandring på Kreta. Gå gärna in på www.lendasoasen.se för mer information! Läs mer »
2014-03-12 09:22
Vi möts i lärkans sång
Bokrelease!

Den 25 mars kl 18 00 i Abf-huset

Vem var den märklige prästen som kallades Vandrarprästen och som vandrade för fred, social rättvisa, för en värld utan förtryck?

Välko ... Läs mer »
© 2004 - 2019 Olle Sahlström - alla texter är upphovsrättsskyddade